Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan onlarca banka sürekli personel alım ilanları yayınlamaya devam ediyor. Banka personel alımları yapıldığı gibi aynı zamanda yıl içerisinde banka güvenlik görevlisi alımları da yapılmaktadır. Bankalar yeni açtıkları şubeler başta olmak üzere eski açılan ve güvenlik görevlisi açığı bulunan bölgelere güvenlik görevlisi alımları da yapılmaya devam etmektedir.

Toplam Kaç Personel Alımı Yapılacak

Faaliyetlerine devam etmekte olan bankalar güvenlik görevlisi alımı yapmaya devam ediyor. Peki toplam kaç personel alınacak? Yayınlanan ilanlarda toplam kaç güvenlik görevlisi alımının yapılacağı belirtilmiyor ancak çok sayıda güvenlik görevlisinin alınması beklenmektedir. Bilindiği gibi yine bankalar bireysel olarak güvenlik görevlisi almak yerine genel olarak şirketler ile anlaşmakta ve şirketlerin gönderdiği güvenlik görevlileri ile çalışmaktadır. Sizde bankalarda güvenlik görevlisi olmak istiyorsanız bireysel başvurulara ya da şirket başvurularını yapmanız gerekiyor.

Kimler Başvuru Yapabilir

Bankalarda güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylar hangi niteliklere sahip olması gerekmektedir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
Erkekler için askerlik sıkıntısı bulunmamak
Boy - Kilo orantılı olmak
Sağlık problemi olmamak
Silah taşıma ehliyeti olmak
Güvenlik sertifikasına sahip olmak
En az lise mezunu olmak
Sicili temiz olmak
Daha önce çalışmış olman (tercihen)

Yukarıda tercihen olarak belirtilmiş olan nitelikler hariç olmak üzere diğer niteliklere adayların sahip olması gerekmektedir. Sizlerde başvuru yapmak ve öz geçmiş formu yollamak istiyorsanız aşağıda ki linkleri takip edebilirsiniz.

http://www.eleman.net/is_ilanlari.php?aranan=BANKA%20%C3%96ZEL%20G%C3%9CVENL%C4%B0K
http://www.kariyer.net/is-ilanlari/guvenlik+gorevlisi
Editör: TE Bilisim