Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımı için ilan yayımladı. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan persponel alımı ilanına göre Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Erkek adaylar içerisinden 20 Güvenlik Görevlisi Alımı gerçekleştirecek. Başvuru süreci başlamış olan ilan için detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapacak Birim: Antalya İnsan Kaynakları A.Ş.

Kontenjan Sayısı: 20 Kişi

Meslek: Güvenlik Görevlisi ( Erkek )

Niteliği: Daimi

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar aranacak?

Antalya Büyükşehir Belediyesine personel alımı için adaylardan " Antalya İl Sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Silahlı veya Silahsız Özel Güvenlik kimlik Kartına sahip olmak ( kimlik kartı süresinin dolmasına en az altı ay kalanların yeniden eğitim almış olmaları ), Tercihen en az lise veya dengi okul mezunu olmak, 25 yaşını doldurmuş ve 40 yaşından büyük olmamak, 24 saat esasına göre vardiyalı çalışma ve dış mekan çalışmasına engel durumu olmamak, Askerlik görevini yapmış olmak, Diksiyonu düzgün, iletişim kabiliyti yüksek ve adli sicil kaydı olmamak" şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Büyükşehir Belediyesinin güvenlik görevlisi alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 9 Ağustos 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece ön başvuru formu ile birlikte şahsen gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ: