Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan Ceza Tevkifevleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda İnfaz Koruma memuru alımı yapacağını yayımlamıştı. Söz konusu memur alımlarında başvurular henüz başlamadığı için adaylar başvuru takiplerini kaçırabilmektedir. Başvuru takiplerinin kaçırılmaması için sizlere ilanları tekrar paylaşmaya devam ediyoruz.

Başvurular 19 Eylül'de

Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan Ceza Tevkifevlerinin alacağız İnfaz Koruma Memuru başvuruları 19 Eylül 2016 tarihinde başlayacak. Bu tarihten önce her hangi bir başvuru yapılmayacağı için adayların bu süreyi beklemesi gerekmektedir.

Kimler Başvurabilir

Ceza Tevkifevlerinin alım yapacağı İnfaz Koruma Memuru başvuruları için adayların bazı niteliklere sahip olması gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 ve üzeri puan almak
Erkekler için boy 170 ve üzeri, bayanlar için boy 160 ve üzeri
Lisans mezunları için 2016 Önlisans ve Lise mezunu için 2014 yılında ki KPSS'ye girmiş olmak
Boy - Kilo orantılı olmak

Yukarıda yer alan niteliklere sahip olan tüm adaylar Ceza Tevkifevlerinin alacağı İnfaz Koruma Memuru için başvurularını yapabilmektedir. Başvuru yapacak adaylar 19 Eylül 2016 tarihinden sonra müracaatlarını şahsen yapabilecek. Bakanlıktan yayımlanmış olan müracaat formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurması gerekmekte olan adaylar müracaatlarını posta yolu ile de yapabilecekler. Başvuruların başlaması ile ilan hakkında detaylı bilgileri sunacağız.