Ülkemizde faaliyetlerini sürdüren özel sektör şirketleri açık pozisyonlarına resmi internet sitesi, İŞKUR veya interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile güvenlik görevlisi alımı ilanı yayımlamaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre çok sayıda güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir.

Güvenlik görevlisi alımları firmalar tarafından belirtilmekte ve İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır. İŞKUR üzerinden yayımlanan güvenlik görevlisi alım ilanlarına bakıldığında Türkiye geneli 4 bin kişilik özel güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir, hangi firmalar alım yapıyor.

DETAYLAR

Müracaat Muatap: İŞKUR

Alınacak Personel Sayısı: 4 Bin

Alınacak Pozisyon: Güvenlik Görevlisi (Silahlı - Silahsız)

En Az Mezuniyet: Lise

HANGİ FİRMALAR ALIM YAPACAK

Türkiye geneli bine yakın firma toplam 4 bin kişilik güvenlik görevlisi alımı yapmaktadır. Peki hangi firmalar İŞKUR aracılığı ile güvenlik görevlisi alımı yapıyor.

AKAL ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZ.LTDŞTİ.

BAHÇEŞEHİR OKULLARI A.Ş.

ORDU MOTOR ARAÇ SAN.TİC.A.ŞTİ

SÜRTAŞ MADENİ VE PLASTİK EŞYA İML İHR İTH SAN VE TİC A.Ş.

AKMERCAN GEPA DOĞAL GAZ DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİR

SUMER ALÜMİNYUM PROFİL SANAYİ VE TİCARET LİMİ

ERKE GÜBRE ÜRETİM SATIŞ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ

Yukarıda belirtilen firmalar başta bine yakın firma güvenlik görevlisi alımı yapıyor.

BAŞVURULAR

Türkiye geneli silahlı ve silahsız toplam 4 bin özel güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların aşağıda ki linkten takip ederek varsa illerinde güvenlik görevlisi alımı İŞKUR'a giderek müracaatlarını yapması gerekiyor. Yine aşağıda ki link arcılığı ile de adaylar başvurularını yapabilir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim