Ülkemiz de faaliyetlerini gerçekleştirmekte olan kamu ve özel sektör kuruluşları açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Alım ilanları kuruluşlar tarafından hazırlanmakta ve İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar ile Türkiye geneli özel sektör kuruluşlarının toplam 4 bin 300 kişilik güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceği görülmektedir. Buna göre silahlı ve silahsız olmak üzere güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Peki detaylar nedir ve hangi firmalara alım yapıyor.

DETAYLAR

Müracaat Muatap: İŞKUR

Alınacak Personel Sayısı: 4 Bin 300

Alınacak Pozisyon: Güvenlik Görevlisi

En Az Mezuniyet: Lise

HANGİ FİRMALAR ALIM YAPIYOR

Türkiye geneli 4 bin 300 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki hangi firmalar güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirmektedir.

SULTAN BAZAAR ALIŞVERİŞ MERKEZİ KAT MALİKLERİ YÖNETİMİ

1453 ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

GSM KORUMA VE GÜVENLİK GEBZE ŞUBE

ORSA ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD ŞTİ

İYON GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD ŞTİ

İCS TEMİZLİK HİZMETLERİ VE DANIŞMANLIK

BAŞVURULAR

Yukarıda ki firmalar başta olmak üzere çok sayıda farklı firma güvenlik görevlisi alımı yapıyor. Türkiye geneli toplam 4 bin 300 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların illerinde varsa alım İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da aşağıda ki link aracılığı ile başvuru yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/OZKTgY

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ