3 üniversiteye güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İdari ve Mali işler Dairesi Başkanlığından açıklanan iki farklı ilanına göre güvenlik görevlisi alımı kadrosunda 4 kişilik alım yapılacak. Adaylar eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmaları istenilecek. Başvurularda  5188 sayılı kanunda belirtilen özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması eğitim şartlarını en az lise ve dengi okullardan mezun olmak vardiyalı çalışmalarına uyumlu olmak, ilk yardım belgesine sahip olmak, B sınıfı ehliyeti sahibi olmak, Erzincan Refahiye ilçesinde veya Erzincan merkezde ikamet etmek. 20 Ağustos 2020 tane yapılacak kurada isminin çıkması ve noter sonucuna göre yapılacak mülakat sonuçlarından kazanmak gerekli olacaktır.

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ;

Adıyaman Üniversitesi İdari Mali İşler Daire Başkanlığının açıklamış olduğu 10 güvenlik görevlisi alımında adaylar noter kurasından ismini çıkması istenecektir. ikametgah adli sicil belgesi nüfus kayıt örneği fotokopisi, askerlik durum belgesi, güvenlik görevlisi için başvuru evraklarınıteslim etmeleri gerekmektektedir. Başvuru yapacak adayların özel güvenlik koruma belgesi özel güvenlik kimlik kartı bilgilerine sahip olmak ve bu belgeleri mülakattan önce teslim etmek gerekmektedir. İlköğretim mezunu 10 Güvenlik görevlisi başvuruları 14 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecek.

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ

Galatasaray Üniversitesi'nin açıklamış olduğu güvenlik görevlisi alımlarında iki kişilik silahsız güvenlik sertifikasına sahip olmak istenilecektir. Başvurular 12 Ağustos ile 17 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Adayların vardiya çalışma uygulanması gerekecek. Yaş şartına 40 yaşını geçmemiş olmak, İstanbul iline bağlı ilçelerde ikamet etmek, fiziki şartlarda 160 santimden uzun boylu olmak gerekmektedir. Diğer başvuru genel şartları ve kura töreni saati için aşağıdaki link üzerindne gerekli olan bilgilere erişebilirsiniz.

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI İLANLARI;

İLAN 1

İLAN 2

İLAN 3

Editör: TE Bilisim