Faaliyetlerine devam eden kuruluşlar güvenlik görevlisi pozisyonu için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanlarını firmalar İŞKUR üzerinden ya da resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre Türkiye geneli 3 bin kişilik güvenlik görevlisi alımı yapacak.

Yayımlanan ilanlar İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmakta olup toplam 3 bin kişilik güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar güvelik görevlisi alımı yapıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Müracaat Muatap: İŞKUR
Alınacak Personel Sayısı: 3 Bin
Alınacak Pozisyon: Güvenlik Görevlisi
En Az Mezuniyet: Lise

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR


Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak
Sağlığı iş yapnaya elverişli
Esnek çalışma saatlerine uyumlu
Çözüm odaklı
Sicili temiz olmak
Yukarıda aranan şartlar genel olarak firmalar tarafından belirtilmiş olan güvenlik görevlisi ilanına başvuru yapacak olan adayların bu şartlara sahip olması gerekmektedir. İlanlarda silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi kimlik kart aranmakta olup firmadan firmaya bu değişmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

3 bin kişilik güvenlik görevlisi alım ilanına başvuru yapacak olan adayların aşağıda verilmiş olan linki takip etmesi ve alım yapacak firmalara bakarak aranan şartlar hakkında bilgi sahibi olması gerekiyor. Adaylar uyumlu tüm pozisyonlar için aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048
TÜM GÜVENLİK GÖREVLİSİ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim