Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan pek çok kuruluş kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirdiği gibi en çok rağbet gösterilen pozisyonlardan birisi olan güvenlik görevlisi kadrosu içinde personel alımı gerçekleştirmektedir.

Alım ilanları firmaların resmi internet sitesinde ki kariyer ve insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurulduğu gibi yine interaktif iş ilanları sitesi ve İŞKUR aracılığı ile de personel alım ilanları yayımlanmaktadır. Yeni ilanlara bakıldığında toplan 3 bin 500'ün üzerinde güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar güvenlik görevlisi alımı yapıyor.

Hangi Kuruluşlar Güvenlik Görevlisi Alıyor

İŞKUR ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmış güvenlik görevlisi kadrolarına bakıldığında yurt geneli için toplam 3 bin 500'ün üzereinde güvenlik personeli alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

Ant Yapı San. ve Tic. A.Ş.
Ünal Peynircilik İth. İhr.
Köseoğlu Gıda Ve Meşrubat Pazarlama Limited Şti.
Abdulkadir Özcan Otomotiv Lastik San. ve Tic. A.Ş.
Güral Premier Tekirova
Meydan AVM
Acıbadem Sağlık Grubu
Darüşşafaka Cemiyeti

Yukarıda bulunan kuruluşlar başta olmak üzere çok sayıda farklı kuruluş alım yapmaktadır

Nasıl Müracaat Edilir?

Güvenlik görevlisi alım ilanına adaylar aşağıda ki interaktif iş ilanı sitesi aracılığı ile gerekli müracaatlarını yapabilir.
https://goo.gl/w2FBHm

Yine adaylar alımın yapıldığı pozisyonlar hakkında bilgi edinmek ve kadrolara yerleşebilmek için İŞKUR müracaat merkezlerini takip edebilir. Alım ilanlarının 3 binden fazlası İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmuştur.