Faaliyetlerine devam etmekte olan kurum ve şirketler kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere her sene binlerce güvenlik görevlisi alımı yapmaktadır. Her firma güvenlik görevlilerinde bulunması gereken nitelikleri ayrı ayrı belirtmekteyken kimi kurumlar ilanlar aracılığı ile başvuruları kabul etmekte kimi şirketler ise interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile güvenlik görevlisi alım ilanları yayımlamakta ve başvuruları kabul etmektedir. İnteraktif iş ilanları siteleri incelendiğinde toplam 200 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı görülmektedir. İşte alım yapan firmalar ve detayları.

Hangi Firmalar Alım Yapacak

Faaliyetlerine devam eden şirket ve kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 200 güvenlik görevlisi alımı yapacak. Peki alınacak olan güvenlik görevlileri hangi firmalarda çalışacak? İşte güvenlik görevlisi alımı yapacağını yayımlayan firmalar;

Meydan AVM
Kentsel Hizmetler Yapı ve İşletme San. Tic.A.Ş.
Hitay Holding A.Ş
İstanbul Aydın Üniversitesi
Acıbadem Sağlık Grubu
Euroserve Güvenlik A.Ş.
Arıkanlı Holding
Lasagrada Hotel
Gözen Güvenlik Hizmetleri
Acıbadem Sağlık Grubu
İzmir Özel Türk Koleji
Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.
Trenkwalder
Lazzoni Hotel

Yukarıda yer alan firmalar başta olmak üzere Türkiye geneli yüzlerce farklı firma güvenlik personeli alımı yapmaktadır. Her firma alım yapacağı güvenlik görevlisinde bulunması gereken özellikleri farklı farklı belirlemiş olup başvuru yapmak ve öz geçmiş formu göndermek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=güvenlik görevlisi
Editör: TE Bilisim