Ziraat Katılım Bankası 3 Bin Personel Alacak

Ziraat Katılım Bankası hazırlıklarını tamamladı ve 10 yeni şube ile açılış yapacağını duyurdu. Bu 10 yeni şube için Ziraat Katılım Bankası personel alımı yapacak. Bankanın ilk etapta personel alımı 2 bin olacak. Ziraat Katılım Bankası bu alımların tamamını yıl sonuna kadar yapmayı planlıyor. Çok sayıda ilde hizmet vermek ve işsizliği azaltmak isteyen Ziraat Katılım Bankası, aldığı personele görevde yükselme imkanı da sağlayacak.

Görevde Yükselmeler ise şu şekilde olacak;

Servis Yetkilisi: 3 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile "Yönetmen Yardımcısı" olabilirsiniz.

Banko Asistanı: 4 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile "Servis Görevlisi" olabilirsiniz.

Servis Görevlisi: 3 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile "Servis Yetkilisi" olabilirsiniz. Uzman: 3 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile "Yönetmen" olabilirsiniz.

Yönetmen Yardımcısı: 2 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile "Yönetmen" olabilirsiniz.

İç Kontrolör Yardımcısı: 4 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile "İç Kontrolör" olabilirsiniz.

Uzman Yardımcısı: 4 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile "Uzman" olabilirsiniz. İç

Müfettiş: 3 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile "Kıdemli Müfettiş" olabilirsiniz. Ayrıca idari görev ile müdür olabilirsiniz.

Kontrolör: 3 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile "Yönetmen" veya "Kıdemli İç Kontrolör" olabilirsiniz.

Müfettiş Yardımcısı: 4 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile "Müfettiş" olabilirsiniz.

Ziraat Katılım Bankası 2015 yılı içerisinde çok sayıda personel alımı yapmayı planlıyor. 2 bin personele ek olarak bin kişi de servis görevlisi olarak alınacak. Banka alımlarını yaparken ilk olarak yazılı sınav yapacak. Adaylar bu sınavda başarılı olursa daha sonra sözlü mülakata girecek. Adaylar mülakatlarda da başarılı olmalarının ardından işe başlayacak. Bankanın personel alımları için yapacağı sınavlar 21 ilde olacak. Sınava girecek adaylar ilk olarak bankaya 50 lira sınav ücreti ödeyecek. Ücreti ödeyen adaylar daha sonra Anadolu Üniversitesi'nin resmi web sayfasından başvurularını gerçekleştirecek. Başvuran adayların sınav yerleri daha sonra açıklanacak.

işte sınav yapılacak iller;

- Adana - Ankara - Bursa - Antalya - Zonguldak - Sivas - Kayseri - İzmir - İstanbul (Avrupa) - İstanbul (Anadolu) - Denizli - Elazığ - Diyarbakır - Gaziantep - Erzurum - Konya - Kocaeli - Van - Trabzon - Eskişehir - Samsun

Ziraat Katılım Bankası Başvuru Şartları

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- 1984 doğumlu ve sonrası olmak.  

Editör: TE Bilisim