Bankası her sene bünyelerinde ki boş pozisyonların doldurulması için personel alım ilanları yayımlamaktadır. Kamu bankaları arasında en çok tercih edilenler arasında olan Ziraat Bankası özellikle emekliler ve gençlere özel yaptığı promosyon kampanyaları ile müşteri çekmeye çalışmaktadır. İnternet bankacılığı konusunda da pek çok çalışma yapan Ziraat Bankası işlemlerin hızlı olması, müşteri memnuniyetinin artması ve daha fazla müşteri ile ilgilenebilmek için personel alım ilanları yayımlamaktadır. Kamu bankası olduğu için bazı pozisyonlar için adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puanına bakan Ziraat Bankası Yabancı Dil Sınavı (bazı kadrolar için) sonucuna da önem vermektedir.

Kaç Personel Alınacak

Ziraat Bankasının 2017 yılına girilmesi ile en kısa süre içerisinde personel alım ilanları yayımlaması beklenmektedir. Şu an için net olarak bankanın hangi tarihte personel alım ilanı yayımlayacağı bilinmediği gibi kaç personel alınacağı da bilinmiyor. Ancak açılacak olan kurum sınavları ve personel ilanları ile yüzlerce alım yapılacaktır.

Kamuoyuna personel alımları hakkında bilgilendirme yapmakta olan Ziraat Bankası resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyuru yapmaktadır. Eğer sizlerde Ziraat Bankasının 2017 yılında personel alım ilanlarını ne zaman yayımlayacağını ve konu hakkında detaylı bilgi öğrenmek istiyorsanız aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

http://www.ziraatbank.com.tr/tr/Bankamiz/InsanKaynaklari/Pages/ZiraatteKariyer.aspx
Editör: TE Bilisim