Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan ve milyonlarca müşterisi olan Ziraat Bankası bilindiği üzere aralıklarla açık pozisyonlar için banka memur personel alımı yapmaktadır. Alım ilanlarını interaktif iş ilanları sitesi yerine Ziraat Bankası resmi internet sitesi ya da resmi sosyal medya hyesaplarından duyurulmaktadır.

Peki Ziraat Bankası 2017 yılında banka memur personeli alımı yapacak mı? Ziraat Bankasında istihdam etmek isteyen adaylar personel alım ilanı bekliyor. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI

Ziraat Bankası personel alım ilanları resmi internet sitesinden duyurulmaktadır.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/SikcaSorulan/Pages/IseAlim.aspx

Yukarıda ki linki takip ettiğimizde karşımıza aralıklarla personel alım ilanlarının yayımlandığı belirtilmekte olup şu anda aktif olarak her hangi bir alım ilanının olmadığı görülmektedir. Peki alım ilanları olduğunda kimler müracaat edebilir.

EN AZ LİSANS MEZUNU

Ziraat Bankası memur personel alımı ilanları resmi internet sitesinden duyururken aradığı şartlar hakkında da bilgi vermektedir. Ancak resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre Ziraat Bankası memur personel alımında adayın en az lisans mezunu olmasını istemektedir. Lise ve önlisans düzeyi alım ilanlarını kabul etmediğini belirten Ziraat Bankası yine personel alım ilanların da adayın lisans düzeyi son sınıf öğrencisi olmasını da kabul etmektedir. Tabi belirtilen tarihe kadar adayın mezun olması gerekmektedir.