Geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna duyurulan ilan ile Yükseköğretim Kalite Kurulu YÖKAK daimi statüde 5 kişilik sürekli işçi alımı yapacaklarını açıklamıştı. Buna göre alım ilanına çok sayıda aday müracaat etti ve temizlik görevlisi ile güvenlik görevlisi alımı sonuçlarının bugün kamuoyuna duyurulması beklenmekteydi. Ancak Yükseköğretim Kalite Kurulu YÖKAK tarafından 19 Ekim tarihinde hem resmi YouTube kanalından hemde internet siteleri üzerinden duyuru yapıldı ve ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

24 Ekime Ertelendi

Yükseköğretim Kalite Kurulu YÖKAK tarafından "Başkanlığımızda çalıştırılmak üzere, 4857 sayılı İş Kanunu ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR aracılığı ile 5 adet Sürekli İşçi alımına ilişkin 20 Ekim 2020 tarihinde planlanan noter kura çekimi noterliklerin iş yoğunluğu nedeniyle 24 Ekim 2020 Cumartesi Günü saat 11.00 da Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Kura çekimi Covid 19 tedbirleri kapsamında YÖKAK Youtube kanalında canlı gerçekleştirilecektir. İlanen Duyurulur.." açıklaması yapıldı.

YouTubeden Canlı Verilecek

YÖKAK tarafından alımı yapılacak olan 5 daimi personel sonuçlarını canlı olarak takip etmek isteyen adayların Cumartes saat: 11.00'da YÖKAK Youtube Kanalına giriş yaparak canlı bir şekilde kuranın nasıl çekildiğini izleyebilir. Pandemi öncesi adaylar içeriye girerek kurayı takip edebilmekteydi ancak pandemi sonrasında adayların içeriye girmesine izin verilmemekte bazı kurumlarda birkaç kişiyi içeri alarak sadece onların izlemesine  müsade etmektedir.

Editör: TE Bilisim