Ülkemizde hizmetlerine devam etmekte olan 900 bin civarı taşeron işçi merak ile taşeron yasasının çıkmasını bekliyor. Buna göre ilk aşama olarak 450 bin civarı işçi kamuya geçecek ve bundan sonra kadrolu olarak istihdam edecektir. Bilindiği üzere mecliste de taşerona kadro hakkında bazı görüşmeler sürmeye devam ediyor.

Taşerona kadro ne zaman verilecek, taşerona kadro nasıl verilecek derken sonunda konu hakkında çok önemli bir bilgi verildi ve taşerona kadronun nasıl verileceği, taşeron yasasının nasıl çıkacağı hakkında bilgi edinildi.

TAŞERONA KADRO KHK İLE VERİLECEK

Bilindiği üzere OHAL durumu devam ettiği için çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile çok önemli bilgiler verilmeye devam ediyor. Taşerona kadronun ne zaman verileceği hakkında merak ile açıklama yapılması beklenirken Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılan görüşmeler de taşerona kadronun KHK ile verileceği öğrenildi.

Peki taşerona kadro tarihi belli oldu mu? Şu an için taşerona kadronun ne zaman verileceği henüz bilinmiyor fakat taşerona kadronun çıkarılacak KHK ile verileceği öğrenildi. KHK kararları bilindiği üzere Resmi Gazete aracılığı ile kamuoyuna paylaşılmakta olup herkes tüm detaylarını rahat bir şekilde öğrenebilmektedir. İşin Olsa aracılığı ile taşerona kadro hakkında çıkarılacak KHK'dan sonra sizlere bilgi vereceğiz.