Bilindiği üzere pek çok platformda tartışmaların oluşmasına sebebiyet veren ve kapatılsın diye pek çok başvuru alan, kampanyalar oluşturulan evlilik programları geçtiğimiz hafta yapılan görüşmeler ile kapatılmamıştı. Bu akşam Olağanüstü Hal kapsamında 689 ve 690 Kanun Hükmünde Kararnameler çıkarıldı.

689 ve 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamelerin çıkarılması ile basında bir devrin sonunun bittiğine dair manşetler şimdiden atıldı ve tartışmalara sebebiyet vermekte olan evlilik programlarının yasaklandığı duyuruldu.

EVLİLİK PROGRAMLARI YASAKLANDI

Akşam saatlerinde çıkarılan 689 ve 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameler kamuoyuna duyuruldu. 690 sayılı KHK incelendiğinde evlilik programlarının yasaklandığı öğrenildi. 690 sayılı KHK kararı incelendiğinde radyo ve televizyon yayın organlarında yayımlanan arkadaş bulma, karşı cins ile tanıştırma yine bunu destekleyici takviye edici gıdalar, besinler benzeri destekleyici ürünler gibi içeriklerinde tanıtılmasının yasaklandığı duyuruldu.

Neredeyse en çok raiting almakta olan pek çok televizyon kanalında bilindiği üzere evlilik programları yayımlanmaktadır. Bu akşam itibari ile kamuoyuna duyurulan 690 sayılı KHK kararında evlilik programlarının yasaklandığı ilan edilmiş oldu. Buna göre yine arkadaş bulma, karşı cins ile tanışmayı destekleyen gıda ve buna benzeyen destekleyici ürünlerin tanıtımları ve programlarının da yasaklandığı belirtildi.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim