Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde kurulacağı konuşulan Yeni Bir Parti veda açıklaması yaptı

Çok konuşulan Yeni Bir Parti sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Şartlar gereği web sitemizi bir süreliğine yayından kaldırıyoruz. Şimdilik sizlere veda ediyoruz. " ifadelerini kullandı. Türkiye’nin yerel seçime gitmesine günler kala oldukça dikkat çeken bir gelişme yaşanmıştı. ‘’ Yenibirparti’’ ismiyle internet sitesi kurulup, parti kendini merkez sağda konumlandırmıştı. Yeni Bir Parti’nin kurucularının Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Abdullah Gül’ün olduğu iddia edilmişti. Kurduğu internet sitesiyle siyasi faaliyetlere başlayan Yeni Bir Parti, gündemi oluşturmaya devam ediyor. Eski

Eski Cumhurbaşkanı Gül, eski başbakan Davutoğlu ve eski bakan Babacan liderliğinde kurulacağı iddia edilen Yeni Bir Parti, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla tüm dikkatleri üzerine çekti. Yeni Bir Parti, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Partinin Twitter hesabında şu ifadelere yer verildi: ‘’ Şartlar gereği web sitemizi bir süreliğine yayından kaldırıyoruz. Bize gönderilen mesajlar emanetinizdir, güveninizi boşa çıkarmayacağız. Zamanı geldiğinde kadromuz ile karşınızda olacağımıza inanıyor ve saygılarımızla şimdilik sizlere veda ediyoruz."
 

ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu isimlerin yeni parti kuracağı iddialarına yönelik önemli açıklamalar yapmış ve " Treni kaçıran bir daha trene binemez. " ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalar da sosyal medya gündemine oturmuş ve çok sayıda yorum almıştı.