İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımları hakkında önemli değerlendirmeler yaptı.

Bakan Soylu, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin pek çok konuda soruları cevaplandırdı. Gündemden önemli başlıklara yaptığı önemli değerlendirmelerden bir tanesi de personel alımı haberi bekleyen adaylara yönelik oldu. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin şehirlerde gece hayatını daha güvenli hale getirdiğini aktaran Bakan Soylu, büyükşehirlerde sayısının daha da arttırılacağı müjdesini verdi.

ANKARA’YA 500 İZMİR’DE 200 BEKÇİ ALIMI;

Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımlarına ilişkin yapılan açıklamalarda Bakan Süleyman Soylu; 10 bin 500 gece bekçisi daha alacağız, tüm vilayetlere bekçi alımı yapacağız. Ankara'da gece bekçisi var, 500 daha alacağız, İzmir'de 200 bekçi alımı yapacağız. " dedi.

1200 BEKÇİ EĞİTİMLERİNİ TAMAMLAYACAK!

Hırsızlık olaylarının azalmasında önemli bir görev icra eden bekçilerin özellikle büyük şehirlerde yaşanan hırsızlık olaylarını önemli seviyede azalttığı aktarıldı. Ayrıca 1200 gece Bekçisi daha eğitimlerinin tamamlanacağını ve göreve başlayacağı belirtildi. Bekçi alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizleri takip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

işin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim