Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna yeni oturan Mustafa Tuna göreve geldiği ilk günden bu yana çok önemli kararlar almaya devam ediyor. Şu ana kadar belediye içerisi ve dışarısı başta olmak üzere çok sayıda bölüme düzenleme getiren ve yüzlerce kişinin istifasını isteyen Mustafa Tuna'nın çalışmalarından çok sayıda kişi övgü ile bahsederken yeni başkan ulaşıma da el attı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna tarafından yapılan açıklama da ulaşıma büyük bir düzenleme yapılacağı belirtildi. Buna göre Ankara'da 24 saat boyunca ulaşım dönemi başlıyor.

24 SAAT TOPLU TAŞIMA

Ankara Büüykşehir Belediyesine bağlı toplu taşıma hizmet araçları olarak bilinen EGO bilindiği üzere genel olarak gece saat 23.30'a kadar çalışmakta ve bazı bölgelerde akşam saat 23.00'dan sonra tüm seferler sona ermektedir. Bu durum pek çok kişinin eve dönüşünü zorlaştırmaktadır.

Bu konuyu ele alan yeni Başkan Mustafa Tuna konu hakkında açıklama yaptı ve Ankara'da 24 saat toplu taşıma döneminin başlayacağını söyledi. Buna göre Cuma gecesinden itibaren artık Ankara'da ulaşım 24 saat'e çıkarılacak.

Peki tüm Ankara'da 24 saat ulaşım olacak mı? Bu konu hakkında duyuru yapıldı ve en çok yolcunun bulunduğu 35 hattın belirleneceği bu hatlar için 24 saat ulaşım yapılacağı söylendi. Otobüsler gece 02.00'a kadar normal sıklık da güzergah arası seferlerine devam ederken 02.00 - 06.00 arasında saat başı güzergah da sefer düzenleyecek.