Yarın bazı illerde yoğun kar yağışlarından dolayı okullar tatil edildi. Türkiye'yi etkisi altına almaya başlayan yoğun kar yağışları beraberinde tatili de getirdi. İşte Valilikler tarafından tatil edilen o illerden bazıları.

Kar yağışı ve fırtınanın önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtilen açıklamada "İlimizde meydana gelen yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi oluşturulmuştur.
 
Kar yağışı ve fırtınanın önümüzde ki günlerde de devam edeceği değerlendirildiğinden, yollarda mahsur kalan vatandaşlarımız 122 Alo afad ile 0478 211 3428 numaralarına başvurabilirler" denildi.
 
RİZE İKİZDERE'DE DE OKULLAR TATİL
 
Rize'de dün geceden itibaren etkili olan şiddetli yağış  nedeniyle İkizdere ilçesinde taşımalı eğitim ve öğretime yarın  ara verildiği  bildirildi. 
 
Gece saatlerinden itibaren aralıklarla etkili olan sağanak ilçede  hasara yol açtı. Yağış nedeniyle bazı köy ve mahallelerde derelerin taşıdığı  toprak ve molozlar yolların trafiğe kapanmasına neden oldu. Toprak kayması  nedeniyle de maddi hasar meydana geldi. 
Rize-İkizdere karayolunun Güneyce köyü girişinde ve Cevizlik köyü altı  tünel güzergahındaki yolda yer yer kopma görüldü. Trafik ekipleri tarafından  ulaşım kontrollü olarak tek şeritten sağlanıyor. 
 
 Yağışın devam etmesi ve yol açma çalışmalarının sürmesi nedeniyle  ilçede, Yatılı İmam Hatip Lisesi dışındaki ilk, orta ve liseler eğitime yarın ara  verecek. 
 
Belediye ve ilçe özel idaresine bağlı ekipler, yolların açılması için  çalışmalarını sürdürüyor.