Geçtiğimiz haftalarda Yargıtay Başkanlığı tarafından hazırlanan en az lise mezunu 110 kamu personeli alımı ilanı kamuoyuna duyurulmuştu. Farklı pozisyonlar için alınan başvurular tamamlandı ve adaylar kimlerin kazandığını, kimlerin kazanamadığının sonuçlarının açıklanmasını bekliyordu.

Yargıtay Başkanlığı tarafından kamuoyuna yeni yapılan duyuru ile en az lise mezunu 110 memur alımı mülakat tarihlerinin duyurulduğunu açıkladı. Bilindiği üzere zabıt katibi, destek personeli, mühendis, mütercim, sıhhi tesisatçı, asansör, teknisyen gibi pozisyonlar için personel alımı yapılacağı belirtilmişti. Buna göre mülakat tarihleri açıklandı peki detaylar nedir?

TARİHLER AÇIKLANDI!

Yargıtay Başkanlığı tarafından yapılan açıklama da mülakata girmeye hak kazanan adayların açıklandığı belirtildi. Buna göre ilgili adayların belirtilen tarihe kadar evraklarını teslim birimlerine iletmesi gerekmektedir. Peki adaylar nasıl sorgulama yapacak?

Yargıtay Başkanlığı 110 memur alımı mülakata girmeye hak kazanan adayların listesini öğrenebilmek için https://www.yargitay.gov.tr/basvuru linkini tarayıcılarınızın adres çubuğuna yapıştırarak gerekli sorgulamalarınızı yapınız. Mülakata girmeye hak kazanan adaylar Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunun, 02/03/2018 tarihine kadar Yargıtay Başkanlığı Personel ve Eğitim Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Vekaletler Cad. No:1 Bakanlıklar / Ankara adresine posta yolu veya şahsen teslim etmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim