Aydın ili Vakıflar Genel Müdürlüğü Bölge Müdürlüğüne lise mezunu yönetici alımı yapılacak. Cihanzade Kapucubaşı Hüseyin Bey Bin Mustafa Bey Vakfına yapılacak olan yönetici alımında şartlar belli oldu. Medeni hakları kullanma ehliyetinde olmaları ve en az lise mezunu olmalarının yanında istenilen belgeleri yazılan dilekçenin ekinde sunmaları yeterli olacak. Adaylar son başvuru tarihi olan 25 Ocak 2018 tarihine kadar başvuru yapabilecek. Başvurular Vakıflar Aydın Bölge Müdürlüğüne gerçekleştirilebilecek.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Adaylardan öğrenim belgesi, adli sicil kaydı, sağlık belgesi, ikametgâh, nüfus kayıt örneği ve son olarak vakfiye şartlarına uygun olarak yönetici olmalarında herhangi bir mani olmadığına dair asliye hukuk mahkemesinden almış oldukları mahkeme kararı istenilecek.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağlı Aydın Bölge Müdürlüğü Cihanzade Kapucubaşı Hüseyin Bey Bin Mustafa Bey Vakfına yapılacak yönetici ataması için gerçekleştirilen başvurular Vakıflar Meclisinde değerlendirilecek. Şartları taşıyıp taşımadıklarının değerlendirilmesinin ardından atanmaya hak eden adaylardan birden fazla olması durumunda vâkıfın iş kapasitesine göre, atanma talebinde bulunan adayın öğrenim durumuna ve yerleşim yeri gibi diğer unsurlara göre değerlendirilerek atanıp atanmayacağına karar verilecek.

Yapılan Duyuru İçin Buraya Tıklayınız.

Duyuruya ulaşmak için Şu bağlantıyı kullanabilirsiniz: https://www.vgm.gov.tr/Sayfalar/DuyuruDetay.aspx?DuyuruID=944

Editör: TE Bilisim