Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM), 2017 yılına ait performans programını kamuoyuna duyurdu. Yayımlanan raporda Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) hakkında pek çok bilgiyi duyurduğu gibi personel sayıları, bütçeleri hakkında da detaylı açıklama yaptı. Yine Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM)'nin 2017 yılı içerisinde kaç personel alımı yapacağı öğrenildi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından kamuoyuna duyurulan 2017 yılı performans programında 170 memur personel alımı yapabileceklerini duyurdu.

70 Kadro Onaylandı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü 2017 yılı performans programında alım yapılacak personel sayısı hakkında; 70 kadro taleplerinin onaylandığını belirterek bu kadrolara ilave olarak 100 kadro daha istediklerini belirttiler.

Devlet Personel Başkanlığına gönderilen 100 kadronun da onaylanması ile toplam 170 memur personel alımı yapılacak. Vakıflar Genel Müdürlüğünün 100 kadrosu onaylanmazsa 70 kadrosu onaylanmış durumda yani kurum 70 kadro için memur personel alımı yapacak. Ancak Devlet Personel Başkanlığının 100 kadroyu onaylaması ya da hepsini onaylamazsa 80 kadroyu onaylayarak Vakıflar Genel Müdürlüğüne 150 kadro vermesi bekleniyor.

Alımlar Ne Zaman Yapılacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü yayımladığı 2017 yılı performans programında 170 kadro talep ettiklerini ve 70 kadronun onaylandığını duyurdu. Peki memur personel alımları ne zaman yapılacak?

2017 yılı içerisinde Vakıflar Genel Müdürlüğünün memur personel alımı yapması bekleniyor. Ancak şu an için alımların ne zaman yapılacağına ilişkin net bir tarih yok. Fakat 2017 yılı içerisinde memur alımların gerçekleşmesi ve alım ilanlarının yayımlanması bekleniyor.
Editör: TE Bilisim