Erdal Beşikçioğlu'nun annesi Nesrin Beşikçioğlu,hayatını kaybetti.Behzat Ç adlı karakter ile akıllara yer eden oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun annesi geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.


İzmir'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Nesrin Beşikçioğlu için yarın cenaze töreni düzenlenecek. Behzat Ç adlı karakter ile akıllara yer eden oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun annesi Nesrin Beşikçioğlu, öğle vakti Urla Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.


Urla Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Erdal Beşikçioğlu’nun annesi Nesrin Beşikçioğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak öldü.Acı haberi alınca büyük üzüntü yaşayan Erdal Beşikçioğlu, hemen İzmir’e geldi.

Ev kadını olan Nesrin Beşikçioğlu için bugün Urla Çarşı Hoca Ali Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.Törene, Nesrin Beşikçioğlu’nun eşi Bahaettin Beşikçioğlu, oğlu Erdal Beşikçioğlu, kızı Eren Özge Beşikçioğlu ile yakınları, yönetmen Serdar Akar, oyuncu Berkan Şal, tiyatro ekibi ve Urlalılar katıldı.

Editör: TE Bilisim