Deprem tahminleri ile bilinen Hollandalı Frank Hoogerbeets deprem kahini İstanbul ve İzmir'e bazı uyarılarda bulundu.

BULGARİSTAN, ROMANYA VE YUNANİSTAN;

Özellikle İstanbul ilinde beklenen yaklaşık 7 şiddetindeki deprem için dünya genlindeki deprem uzmanları da yorumlar yapmaya devam ediyor. Buna göre Hollandalı Hoogerbeets Türkiye'de beklenen deprem için bazı açıklamalar yaptı. Buna göre Yunanistan, Bulgaristan, Romanya ülkelerini de yaşanması beklenilen deprem ve sarsıntılar için hazırlıklı olmaları gerektiğini ifade etti.

İZMİR VE İSTANBUL'DA BEKLENEN DEPREM;

Son haftalarda ege bölgesinde Manisa Kırkağaç, Aksihar bölgelerinde ardı ardına yaşanan depremler vatandaşları tedirgin etti. Buna göre büyük İstanbul depremi için vatandaşların gerekli olan tedbirleri alması için uzmanlar ardı ardına uyarılar yapıyor. Hollandalı deprem kahini dünya genelindeki ülkelerde bazı tahminlerde bulunuyor. Son olarak Ekvatorda beklenilen deprem içi 7.7 tahmini doğru çıkmasının ardından gözleri üzerine çeviren gökbilimci İstanbul depremi için ise tarih vermesi şaşırttı. Buna göre İstanbul depremi için ilk kez konuşarak 7 ile 8 şiddetinde deprem olabileceğini öne sürdü.

SON DEPREMLER;

AFAD'ın paylaştığı son depremlere göre 21 Şubat 2020 tarihinde Kırkağaç, Çanakkale Ayvacık, Elazığ Sivrice, Manisa Akhisar ilçelerinde 1.2 ile 2.1 aralığında depremler meydana geldi.

Editör: TE Bilisim