Kamuda görev yapan çalışanlardan, 2018 yılı Nisan ayından itibaren kamuda sürekli işçi statüsüne geçiş yapan işçilere banka promosyonu ödemesi yapılacak. Buna göre Kamu kurumunun anlaşma yaptığı bankalardan işçilere belli oranda hesaplarına promosyon ödemesi olarak ödenecek. 

Adnan Menderes Üniversitesinde çalışan personellerini sevindiren bir ödeme gerçekleşti. Üniversitenin personellerinin maaş alacağı banka belirlendi ve banka maaş anlaşması yapılması sonucunda işçilere 1.400 Tl ödeme yapılacak. Sevindiren bu gelişmeyi diğer kamu kurumlarındaki çalışan işçilerinde hak kazanmasını ümidi ile paylaşıyoruz.

Adnan Menderes Üniversitesi internet sitesi üzerinden de canlı olarak yayımlanan ihaleye Üniversite Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan Rektör yardımcıları, Genel sekreter ve Genel Sekreter Yardımcıları ile Personel Daire Başkanı ve sendika temsilcisi katıldı. Üniversite personelinin maaş bankasını kazanan banka sürekli işçi statüsünde bulunan işçiler ilk kez banka promosyonu ödemesi alacaklar.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim