Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik Bakanlığı taşeron işçilerin sürekli işçi statüsüne geçişi için yayımlanan 696 sayılı KHK hükümlerine göre başvuruları değerlendirerek sonuçları açıkladı. Ulaştırma Bakanlığı taşeron kadro sonuçlarına göre temizlik görevlileri ile güvenlik görevlilerin kabul ve red edilenlere ilişkin listede 613 kişinin başvurusu kabul edildi. Başvuruları değerlendiren tespit komisyonu red edilenlere ilişkin red gerekçeleri de adaylara duyurdu. Başvurularda 13 kişinin başvurusu red edildi. Adayların red gerekçelerinde emekliliği hak ettiğinden, aralık ayı fiili çalışanlar listesinde bulunmadığından, gibi sebeplerin olduğu açıklandı. Taşeron işçilerin açıklanan listelere itiraz süresi bulunuyor. 

Ulaştırma Bakanlığı taşeron işçilerin 1 Ocak ile 11 ocak tarihleri arasında kurumlarına yapmış olduğu kadro başvuru sonuçları açıklanmasının ardından listelere itiraz etmek isteyen adayların itirazları değerlendirecek. Daha sonra kesin listeler açıklanacak. Adaylar kurumlarının yapmış olduğu sınavdan başarılı olmaları gerekiyor. Daha önce planlanan takvime göre 2 Nisan itibari ile kamu kurumlarına bağlı olarak çalışmaya başlayabilecekler.

BAŞVURUSU RED EDİLENLER;

Başvurusu red edilenler; Fatma KAPLAN RED (Aralık ayı fiili çalışanlar listesinde bulunmamaktadır.) 2 Güner KALAYCI RED (Emekliliği hak ettiğinden) 3 Hüseyin BULUT RED (Emekliliği hak ettiğinden) 4 Mustafa GÜRPINAR RED (%45 Engelli emekli olur) 5 Nebahat BÜYÜK RED (Emekliliği hak ettiğinden) 6 Sevda MUMCU RED (Şartları tutmuyor, Aralık ayında çalışmamış.) 7 Seyide ÇAKMAK RED (Emekliliği hak ettiğinden) Başvurusu red edilen güvenlik görevlileri ise şöyle; Serdal ÖZKÖK 2 Dilara TAŞKAN 3 Tuğba YILDIRIM 4 Serdar AKBAŞ 5 Ali Osman HAN 6 Mehmet ANGIN olmak üzere toplam 13 kişinin olarak açıklandı.

BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER;

Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik Bakanlığının iki unvanda temizcilik işleri ve güvenlik görevlilerine ilişkin kabul listelerini ayrı olarak açıkladı.  

Kabul Edilen Özel Güvenlik Görevlileri Personel Listesi için tıklayın

Başvuruları Kabul Edilen Temizlik Personel Listesi için tıklayın

Editör: TE Bilisim