Yeni Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu PTT çalışanlarını umutlandıran biri açıklama yaptı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında gerek maske dağıtımı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının SYDV aracılığı ile yaptığı yardımlar, Ekonomik istikrar kalkanı programı dahilinde gerçekleşen hanelere adresinde yapılan para yardımları, ayni yardımlar PTT çalışanları tarafından gerçekleştirilmektedir. Bunun yanı sıra PTT gişelerinde de tahsilat ve ödeme yapmak isteyenler ile yoğun bir çalışma temposuna maruz kalmaktadırlar. Covıd-19 ile birlikte artan e-ticaret alışverişleri de PTT çalışanlarının iş yükünü arttırdı. Tüm bunlarla birlikte Sağlık Bakanlığına olduğu gibi acil PTT personel alımı ilanlarının açıklanmasını gündeme getirmektedir.

PTT ÇALIŞANINA İLAVE ÖDEME VE İKRAMİYE;

Memur Sendikası Konfederasyonu Başkanlı Ali Yalçın ile beraberinde Birlik Habersen, Ulaştırma Memur Sen Genel Başkanları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Burada özellikle PTT çalışanları için yapılan açıklamalar ve PTT çalışanlarına tazminat ödenmesi ilave ödemelerin yapılması konu gündeme geldi.

Birlik Haber Sendikası Başkanı Ömer Budak açıklamasında " PTT çalışanlarının bu özverili çalışmalarının maddi bir karşılığı olmadığını ve bu dönemde maddiyatın konuşulamayacağını ancak çalışanlarında bir şekilde moral, motivasyon ve verimliliğinin artması ve verilen değerin ifade edilmesi adına ilave ödeme veya ikramiye ile ödüllendirilmesi " dedi.

ULAŞTIRMA BAKANINDAN PTT ÇALIŞANLARINI UMUTLANDIRAN AÇIKLAMA;

Bakan Karaismailoğlu açıklamasında PTT personeli ile ilgili yapmış oldukları iyileştirme çalışmalarına Birlik Haber Sen’in taleplerini de dahil edeceklerini ve en kısa süre içerisinde personeli sevindirmek istediklerini ifade etti." Gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz. Sosyal medya hesaplarına erişmek için TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim