Ülkemizin son günlerde en çok seyredilen televizyon kanalı olarak bilinen TV 8 yeni programlar ile karşımıza çıktığı gibi Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu TV 8 ve Acun Medya farklı pozisyonlar için personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Buna göre TV 8 ve Acun Medya personel alımı ilanı yayımladı.

Acun Medya ile TV 8 personel alımı ilanı kamuoyuna TV 8'in resmi başvuru sayfası aracılığı ile yayımlanmıştır. Peki Acun Medya ve TV 8 hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak, adayların başvuru yapabilmek için hangi şartlara sahip olması gerekmektedir? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizler için aktarıyoruz.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Acun Medya ve TV 8 çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak? Buna göre prodüksiyon, satın alma, finans denetim, editör muhabir, prodüksiyon asistanı, ses operatörü, kameraman, montaj operatörü, tercüman pozisyonları için personel alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılır ve hangi şartlar aranacak.

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Acun Medya ve TV 8 çok sayıda personel alımı yapıyor. Buna göre başvuru yapacak olan adayların Türkçe'nin yanı sıra istenilen farklı dilleri bilmesi gerekmektedir. Tecrübeli olmak, tecrübesiz olmak, yeni mezun olmak başvuruya engel bir durum değildir. Başvuru yapmak isteyen adayların https://goo.gl/PzStRq linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve enter yani git tuşuna basarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim