Kanun Hükmünde Kararnameler ile bilindiği üzere iki yeni ilçe kuruldu. Bu ilçeler için kamu kurumlarına memur ve personel atamaları gerçekleştirilecektir. Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü kurumuna KHK ile toplam 177 kişilik personel ataması kadrosu ihdas edildi.

Buna göre geçtiğimiz günlerde yayımlanan resmi gazetede Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğüne farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere toplam 177 kişilik personel ataması kadrosu oluşturulmuştur. Peki hangi pozisyonlar için atama yapılacak detaylar nedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 177 kişilik personel ataması yapacaktır. Peki hangi pozisyonlar için personel ataması yapılacak.

Tabip - 72 Personel
Sağlık Tenikeri - 30 Personel
Sağlık Memuru - 30 Perosnel
Ebe - 15 Personel
Hemşire - 30 Personel

Yukarıda Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünün hangi pozisyon için atama yapacağı ve alım yapılacak personel sayısının ne olduğu hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.

BAŞVURULAR

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğüne KHK kararı ile toplam 177 kişilik personel ataması için kadro verildi. Peki başvurular nasıl yapılacak. Şu an için Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü her hangi bir personel alımı ilanı yayımlanmadı. Öte yandan alımların bir bölümünün kurum içi nakledilme ile bir bölümünün ise açıktan ya da merkezi atama ile yapılması beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim