Şubat ayının son günü cumartesi hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji genel Müdürlüğünden açıklanan hava durumu raporlarına göre ülke genelinde en çok nüfusa sahip İstanbul, Ankara, İzmir Büyükşehirlerde ve diğer illerdeki son durumlarını aktarıyoruz.

METEOROLOJİ'DEN FIRTINA UYARISI;

Ege denizi ile batı Akdeniz bölgelerinde fırtına bekleniyor. Diğer bir uyarı ise Doğu Anadolu bölgesinin kuzey ile doğusunda, Doğu Karadeniz Bölgesinin iç bölgelerinde çığ tehlikesine dikkat çekildi. Belirtilen bölgelerde ulaşım aksamaları ve çığ tehlikesi nedeniyle o bölgede bulunan vatandaşların daha dikkatli olmaları gerekli olacak. Fırtına beklenen bölgelerde ulaşımda aksamalar yaşanabilir. Bu konuda vatandaşların dikkatli olmaları konusunda Meteoroloji Genel Müdürlüğünden uyarılar açıklandı.

Ankara ilinde çok bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık değerlerinde ise 6.5 derece olacak. Gece saatlerinde yağmur beklenen Başkentte gündüz saatlerinde bulutlu bir hava olacak. Hava sıcaklıkları en düşük 4 derece en yüksek 7 derece olacak. Pazar günü 1-8 arasında ve parçalı bulutlu bir hafta sonu bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir'de ise sıcaklık değerleri en düşük 6, en yüksek 10 derece olacak. Hava çok bulutlu yer yer yağmurlu gözüküyor. İstanbul’da pazar günü az bulutlu olacak. sıcaklık 3-9 derece arasında olacak.

İzmir ilinde ise 15:00'a kadar yağmur bekleniyor. Çok bulutlu bir hava beklenen İzmir ilinde sıcaklık en yüksek 13 derece olacak. Pazar günü ise 6-16 arasında bir sıcaklık olacak.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU;

Editör: TE Bilisim