Geçtiğimiz haftalar da Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) tarafından yapılan açıklama ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere tekniker ve teknisyen alımı yapılacağını duyurmuştu.

Bilindiği üzere Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) tarafından yayımlanan ilan ile toplam 137 Elektrik ve 16 Elektronik Teknisyeni ile 47 Elektrik teknikeri pozisyonları için toplam 200 kişilik kamu personeli alımı yapacağı duyurulmuştu. Başvuruların sona ermesi ile 200 kişilik atama için gerekli mülakat sınavları 6 Mayıs - 7 Mayıs 2017 tarihinde yapılmıştı ve adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ile beklerken sonunda müjdeli haber geldi.

SORGULAMA EKRANI

http://www.teias.gov.tr//duyurular/2017_6_7_mayis2017_iscialimi.htm


Yukarıda belirtilmiş olan link aracılığı ile Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ)'ın 6 Mayıs 2017 - 7 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılmış olan mülakat sonuçlarını adaylar öğrenebilir. 

Yine yukarıda ki link aracılığı ile adaylar asil lise, yedek liste ve güvenlik soruşturması duyuru metni ve arşiv gibi aranmakta olan detaylar hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ)'ın bundan sonra ki dönemler için alım yapacağı kamu pozisyonları için duyuru ilanları yayımlandıkça sizlere bilgi vereceğiz. Yine tüm ilanlar için aşağıda ki linki takip edebilir ve kendinize uygun pozisyonlar da işler bulabilirsiniz.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim