Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında yapılan görüşme sonrasında ilk, orta ve lise düzeyi okullar tatil edildi. Öğrencilerin derslerden geri kalmaması için artık dersler internet üzerinden EBA projesi ile ve televizyon üzerinden TRT OKUL kanalı ile yapılacaktır. EBA çok sayıda öğrenci tarafından kullanılan tüm konuların, soruların, animasyonların, soru çözümlerinin bulunduğu kapsamlı bir eğitim projesi olmak ile birlikte öğrencilerin buralara ücretsiz erişim hakkına sahip olması için Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone ile Milli Eğitim Bakanlığı anlaşma yaptı. Bu anlaşma neticesinde öğrencilere ya da velilerine 3 GB hediye internet verilecek. Peki hediye internet nasıl alınır, Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell'den hediye aylık 3 GB internet almak isteyenlerin ne yapması gerekiyor?

3 GB Hediye İnterneti Alma

Türk Telekom İçin

SMS uygulamasına gelerek 5555'e EBA yazarak gönderiniz. Hattınıza 3 GB hediye internet tanımlanacaktır.

Vodafone İçin

Her hangi bir SMS ya da arama yapılmamakta otomatik olarak tüm abonelere tanımlanmaktadır.

Turkcell İçin

Turkcell'in sahip olduğu BİP uygulamasını indirin, keşfet bölümüne tıklayın, EBA kanalını takip ederek mesaj bölümüne Hemen Kazan yazarak gönderiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell ile anlaştı bu kapsamda öğrencilere ya da velilerine 3 GB hediye internet veriliyor. Eğer sizlerde 3 GB internet almak için yukarıdaki adımları izleyebilirsiniz. Adımları gerçekleştirdiğinizde anlık olarak hesabınıza 3 GB hediye internet tanımlanacaktır.

Editör: TE Bilisim