Ülke genelindeki Koronavirüs ile mücadele kapsamında bazı önemli kararlar alınarak, uygulamaya geçmeye başladı. Bu kapsamda 18:00'dan itibaren kuaförler, güzellik merkezleri ile bay berber salonları kapanacak. Berberlerin ne zaman açılacağı şuanda belli değil. Bu konuda ye bir genelge açıklanması bekleniyor. Diğer bir gelişmeye göre GSM operatörlerinden Türkcell, Türktelekom ve Vodafone AVM'lerdeki mağazalarını kapattığını diğer yerlerdeki şubelerinde ise çalışma saatlerini değiştiğini duyurdu.

VODAFONE MAĞAZALARI SAAT KAÇTA AÇIK OLUYOR!

Vodafone müşterine yaptığı açıklamada "sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığı önceliğimizdir. Covıd 19 mücadeleye göre Avm'lerde bulunan mağazalarımızı 21 Mart 2020 tarihinden itibaren kapatarak destek olacağız." dedi. Diğer mağazaların pazar günleri kapalı olacağını aktardı. Hafta içi ve cumartesi günleri ise 12:00 ile 18:00 saatleri arasında hizmet vereceğini ifade etti. Hat ile ilgili olarak tüm işlemleri vodafone.com.tr adresi üzerinden yapılabilecek.

TÜRKCELL AVM ŞUBELERİNİ KAPATTI;

Türkcell ve Türk Telekom'da koronavirüsün yayılmasını engellemek ve çalışanlarının sağlığını korumak için AVM mağazalarını bugünden itibaren açmayacaklar. Online olarak işlemlerini devam ettireceği yanı sıra diğer yerlerdeki mağaza ve şubelerin gündüz 12:00 ile akşam 18:00 saatleri arasında hizmet verileceği ifade edildi.  Satış noktalarından ve mağazalarında pazar günleri hizmet vermeyeceği açıklandı. 

Vodafone müşteri hizmetleri: 0 (542) 542 00 00

Türk Telekom müşteri hizmetleri 444 1 444

Türkcell müşteri hizmetleri numarası 0532 532 00 00

YukarIdaki numalardan arayarak hat ile iligi fatura ödemek, hat iptali etmek, hattını taşımak, kısıtlı hattın açılması, fatura borcunu öğrenmek vb tüm işlemler ile igili bilgi alabilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim