Bir dönem özelleştirilmesi ile gündeme gelen ve Türkiye'nin bazı noktalarındaki fabrikaları özelleştirilirken bazı noktalarındaki fabrikalarının halen devlete bağlı olarak kamu yararına çalıştığı bilinmekte olan Türk Şeker Fabrikası 2020 yılı Ocak ayında bin 500 kişilik personel, memur ve işçi kadroları için ilan yayımladı. Buna göre ilanlara hem Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS puanı ile hemde Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'siz personel adayları müracaatlarını gerçekleştirdi. Şimdi adaylar sonuçların açıklanmasını büyük bir merak ile bekliyor peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

21 OCAKTA BELLİ OLACAK

Türk Şeker Fabrikası tarafından İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanında sonuçların 18 Ocakta duyurulacağı belirtilmişti ancak 13 Ocakta yapılan duyuru ile KPSS'li olarak lisans ve önlisans adayların sonuçlarının bu tarihte ve lise mezunu KPSS'siz müracaat eden adayların sonuçlarının ise 21 Ocak tarihinde belli olacağı belirtildi.

Buna göre yazının hemen sonunda belirtilen adres ve iletişim bilgilerinde 21 Ocak tarihinde noter huzurunda kura çekilişi yapılacak olup isteyen adaylar ilgili noktaya giderek kura çekilişine katılabilecektir. Kura çekilişinde başarılı şekilde ayrılan adayların evrak ve bilgilerini ilgili kuruma en kısa sürede ulaştırması gerekiyor.

Korkut Ata Kongre Ve Kültür Merkezi
Topçu Mah. Ahimesut Bulvarı 1558. Cad. No:33
06796 Etimesgut/Ankara
Telefon: (0312) 260 50 75