Ülkemizin en önemli kurumları arasında yer almakta olan Türk Şeker Fabrikası özel ve kamu olarak çalışmalarını sürdürmekte olup kamuda bulunan Türk Şeker Fabrikası için geçtiğimiz haftalarda ilan yayımlandı ve 1500 kişilik personel alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre yurdun dört bir yanından lise, önlisans ve lisans mezunu adayların müracaat ettiği Türk Şeker Fabrikası 1500 kişilik kamu personeli alımında adaylar başvuru ve sözlü sınav işlemlerini tamamladı. Peki sonuçlar açıklandı mı? 1500 personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Corona engeline mi takıldı?

Martta Açıklanması Bekleniyordu!

Türk Şeker Fabrikası 1500 kamu personeli alımında sonuçların Mart 2020 tarihi itibari ile açıklanması beklenmekteydi. Ancak corona virüsünün Türkiye'ye bulaşmasından sonra bir çok kamu kurumunun kapanması, yarı zamanlı çalışmaya başlaması, evden çalışmaya geçmesi gibi durumlardan dolayı Türk Şeker Fabrikasıda sonuçları da gündemi takip etmeye başladı. Peki sonuçlar açıklanacak mı, alımlar iptal olabilir mi?

Alımlar İptal Olabilir Mi?

Sosyal medyada bazı kişilerin Türk Şeker Fabrikası 1500 kamu personeli alımının iptal olabilir mi sorusunu sorduğu görülmektedir. Türk Şeker Fabrikası temel gıda ihtiyaçlarını karşılamakta olan bir fabrika olduğu için üretimine virüs ya da hastalık engeline takılmadan kesintisiz devam edeceği bilinmektedir. Bu sebepten dolayı alımların iptal olması gibi bir durumun söz konusu olduğu düşünülmemekte olup önümüzdeki haftalarda virüsün Türkiye'deki etkisine göre kesin sonuçların açıklanması beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim