Türkiye Taş Kömürü İşletmesine 1500 işçi alımı yapılacak.

TTK 1500 işçi alımı başvurularının ne zaman başlayacağı belli oldu. Buna göre adayların merakla beklediği alımlar için TTK Genel Müdürü belli olan gelişmeleri aktardı.

2018 yılı son ayında açıklanması beklenen ve 2019 yılına kalan işçi alımlarında son aşamaya gelindi. Resmi gazetede açıklanan kararın ardından gözler Hazine ve Maliye Bakanlığına çevrilmişti. TTK'de alınan kararın ardından İŞKUR üzerinden ilan edilecek başvuru kılavuzunun ne zaman açıklanacağı TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu duyurdu.

BAŞVURULAR ŞUBAT AYINDA

İŞKUR üzerinden 12 Şubat tarihinde başvurular alınmaya başlanacak. Başvuruların tamamlanmasının ardından İŞKUR tarafından düzenlenecek olan kura tarihi ise 2 Mart 2019 tarihi olarak açıklandı. Eroğlu yaptığı açıklamalarda "Noter’de en erken 2 Mart’ta takvimini belirleyebiliyor. Aksi bir durum olmazsa 12 Şubat’ta müracaatlar başlayacak. En erken 2 Mart’ta da çekiliş olacak” dedi. İlana ilişkin gelişmeler olduğunda işin olsa ekibi olarak anında aktaracağız. İşin olsa mobil uygulamasını indirerek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim