Türkiye Taş Kömürü Kurumu TTK 100 işçi alımı kura sonuçları belli oldu.

Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinde ikamet edeni ilköğretim mezunu adayların başvuru yapabildiği bin kişilik işçi alımı için kura töreni bugün 3 farklı salonda gerçekleştirildi.

Kura törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'ta katıldı. Kura töreni öncesinde Bakan Dönmez, özel sektörde iş sahalarının genişlemesiyle 20 bin personel istihdamı yapılacağı müjdesini verdi.

TTK 1000 İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI;

Başvuru yoğunluğu yaşanan işçi alımında bugün kura töreni öncesinde heyecanlı bekleyiş vardı. Türkiye Taş Kömürü Kurumuna bağlı işletmede görev alacak olan işçilerin kura ile belirleneceği salonda noter huzurunda isim listeleri belli oldu.

12 ile 18 Şubat tarihleri arasında yapılan başvuruların ardından 3 ilde kura yapıldı. Pano ayak üretim işçi alımlarında daimi statüde görev yapacak işçilerin kura çekininin ardından sonuçlar kurum internet sitesinde açıklanması bekleniyor. Site üzerinde bulunan link adresinde yer aldı. Kura sonuçlarının tam listesinin yer alacağı sonuçlar için İŞKUR sonuçları kuruma iletilmesi ardından tam liste bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu

Sonuçlar için tıklayın.

Gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz. Sonuçlardan ve ilanlardan anında haberdar olmak için sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilir ve İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim