27 Şubat saat: 23.00 surlarında gelen acı haber ile tüm Türkiye'nin yüreği dağlandı ve gelen son verilere göre 36 askerin şehit olduğu belirtildi. Buna göre Milli Savuna Bakanlığı harekete geçerek Suriye'ye yönelik havadan ve karadan saldırıların başladığı belirtilmiş olup son yayımlanan verilere göre 350 rejim askerinin etkisiz hale geldiği belirtilmişti. Buna göre sosyal medyanıbn gündemine düşen yeni habere göre Curin üssüne yapuılan saldırı da 17 Rus askerinin etkisiz hale geldiği iddiaları var. Peki gelişmeler nelerdir, haberin doğruluk payı var mıdır?

TSK Üssü Vurdu Deniliyor!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin birkaç gündür Suriye'ye yönelik yapmış olduğu hyava saldırıları ciddi düzeyde artmış durumda olmak ile birlikte Curin üssüne de saldırıların yapıldığı ve bölgede bulunan 17 Rus askerinin de hayatını kaybettiği iddiaları var. Peki bu gelişmeler doğru mudur? Şu an için Türk Silahlı Kuvvetlerinden ya da Rus yetkili makamlarından bir açıklama gelmediğinden dolayı TSK'nın böyle bir girişim bulunup bulunmadığı bilinmiyor.

Rusya ile İpler Kopabilir

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Curin üssüne yönelik hava saldırısı yaptığı ve saldırı da 17 rus askerinin etkisiz hale getirildiği iddiaları gerçek ise gelen yorumlara göre Rusya ile iplerin kopabileceği bekleniyor. Ancak haberin kaynağı doğrulanmadığı ve nerden çıktığı henüz belli olmadığından dolayı şu an için ne bir bilgi verilememektedir.