Geçtiğimiz haftalarda yayımlanmış olan ilana göre Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı ilanlar ve pozisyonlar ile toplamda 221 kişilik boşluk ile memur personel alımı yapılacak. Buna göre 23 Kasım 2018 tarihinde yayımlanan ilana göre başvurular 06 Aralık 2018 tarihi ile 12 Aralık 2018 tarihleri arasında alındı ve başvuru yapan adaylar için Sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi duyuruldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü alım yapaca olup, Trabzon Büyükşehir Belediyesine 170 kişilik kadro için başvuru alındı ve TİSKİ Genel Müdürlüğü için 51 kişilik kadro için başvuru alındı.

Bu bağlamda Trabzon Büyükşehir Belediyesi Lisans Mezunu, Ön Lisans Mezunu ve Lise Mezunu 88 Zabıta ve 82 İtfaiye eri alacak. TİSKİ Genel Müdürlüğü ise, 20 VHKİ, 2 Kimyager, 14 Mühendis, 2 memur, 7 Teknisyen ve 5 Tekniker alacak.

Adaylar başvurularını 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kuruluştan disiplin cezası almamış olmak ve alım yapılacak pozisyona göre belirtilen özel şatları taşımaları doğrultusunda yaptılar.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI:

Söz konusu ilan için adaylar başvurularını 06 Aralık 2018 tarihi ile 12 Aralık 2018 tarihler iarasında gerçekleştirdiler. Buna göre başvuru sonuçları bugün ( 17 Aralık 2018 ) tarihi itibari ile sonuçlandı.

Bunadan sonra adaylar, başvurularını Belediyenin resmi imternet sitesi üzerinden öğrene bilirler. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar için Başvuruları kabul edilip sınava çağrılan adaylara, adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu "Sınav Giriş Belgesi" mail ile gönderilecektir. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir. Ayrıca Sınava katılma hakkı elde edemeyen adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve İtfaiye Eri Alımı Sonuçları İçin Buraya Tıklayınız.

İSKİ Genel Müdürlüğü için 51 kişilik kadro İle Sonuçlar İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim