Cumhurbaşkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Yüz Bin Yeni sosyal Konut Projesi kura sonuçları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz gün Balıkesir Altıeylül ilçesi 2300 Konut'tan 2+1 1613, 3+1 690 olmak üzere 2300 konut sahiplerini buldu. Kura sonuçları internet canlı yayında açıklandı.

Dar ve orta gelirli vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan sosyal Konut Projesi 29 Temmuz 2020 tarihinde Eskişehir Odunpazarı, mamuca 2450 Toplu Konut Projesi nNihayet sona gelindi ve kura sonuçları açıklanıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Eskişehir kura sonucu isim listesini resmi internet sitesinden sosyal medya hesaplarından canlı olarak izlenebilecek. TOKİ Eskişehir kura çekilişi Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak. Çekiliş saati 10:00 olarak açıklandı. 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 10:00'da başlanarak işlemlerin tamamlanması ardından işin olsa üzerinden ve TOKİ'nin resmi internet sitesi aracıyla da adaylara anında açıklanacak.

KURA SONUCU NASIL ÖĞRENİLECEK? BALIKESİR İLİ ALTIEYLÜL İLÇESİ 2300/100000 TOPLU KONUT PROJESİ sonuçları  ve ESKİŞEHİR ODUNPAZARI MAMUCA 2450/100000 TOPLU KONUT PROJESİ sonuçlarını öğrenmek için adayların aşağıdaki link üzerinden il bölümüne Eskişehir yazarak yan sekmede yer alan proje kısmına daha önce başvuru yaptığınız proje seçip listele demeniz yeterli olacaktır. Kura sonucunda ismi çıkmayan adaylar ne yapacaklar?

TOKİ PARA İADESİ;

TOKİ para iadesi nasıl yapılacak? Kura sonucunda ismi çıkmayan adaylar ile Eskişehir rojesinden ismi çıkan adaylar TOKİ para iadesi nasıl alınacak belli oldu. Türkiye Halk Bankası aracılığı ile yapılan kura sonuçlarında ismi çıkmayanlar iadeleri internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilecek. TOKİ 100.000 sosyal Konut Projesi başvuru şartları nedir? adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, başvuru yaptıkları projenin ile ilçe sınırlarında bir en az bir yıl ikamet etmiş olmaları gerekmektedir. Daha önce adlarına kayıtlı bağımsız konutun olmaması kendilerinin ya da çocuklarının Toplu Konut idaresinden konut satın almamış olmaları gerekmektedir. Hane hakkında en fazla et 5500 TL İstanbul içi ise 6000 TL geliri olması gerekmektedir. Hane halkı geliri bu rakam üzerinde olanlar başvuru yapamayacaklar.

KURA SONUÇLARI: http://talep.toki.gov.tr/

http://www.twitter.com/Toki_kurumsal

https://www.facebook.com/TokiKurumsal/