Geçtiğimiz haftalarda Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından hazırlanan 150 sözleşmeli memur ve personel alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığının sözleşmeli personel alımı duyurular bölümü aracılığı ile kamuoyuna ilan edilmiş ve başvurular başlamıştı.

Buna göre alınacak pozisyonlara bakıldığında Ziraat Mühendisi (Tarla Bitkileri) 17 kişi, Ziraat Mühendisi (Bitki Koruma) 4 kişi, Ziraat Mühendisi (Bahçe Bitkileri) 1 kişi, Ziraat Mühendisi (Tarım Makineleri) 13 kişi, Ziraat Mühendisi (Tarımsal yapılar ve Sulama) 14 kişi, Ziraat Mühendisi (Zootekni) 17 kişi, Veteriner Hekim 35 kişi, Tekniker (İnşaat) 2 kişi, Tekniker (Radyoloji) 2 kişi, Teknisyen (Elektrik) 16 kişi, Veteriner Sağlık Teknisyeni 19 kişi olmak üzere toplam 150 memur alımı yapılacağı görülmektedir.

SONUÇLAR AÇIKLANDI!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından bugün yapılan açıklama da 150 sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Peki adaylar ilgili sonuçları nasıl öğrenebilecek? Buna göre aşağı bölümde verilmiş olan linkleri takip edecek olan adaylar olumlu ya da olumsuz sonuç aldığını öğrenebilir. Bilindiği üzere ataması yapılacak olan pozisyonlara başvuran kişi sayısı yeterli ise 5 katı kadar aday sınava çağrılacak ve sınavlardan başarılı olanlar atanacaktır.

KAZANAMAYAN ADAYLARIN DUYURUSU
KAZANAN ADAYLAR DUYURUSU

Editör: TE Bilisim