19 Mayıs kutlamaları Koronavirüs nedeniyle farklı etkinliklerle kutlanacak. Türk Hava Yolları Firmasının bugüne özel hatıra uçuşu etkinliği açtı ve www.harihiyolculuk.com internet sitesi oluşturdu. Buradan alınacak 19 Mayıs hatıra bilet ile 19 Mayıs hep birlikte kutlama etkinliğinde koltuk bilgisi sefer sayısı bilgileri ile özel bilet oluşturuluyor.

Türk Hava Yolları Ceo'su Yahya üstün yaptığı açıklamada 2.5 milyon yolcu tarihi yolculuk için siteye girişi yaptığını açıkladı. Bu uçakta tüm Türkiye olacak hatıra biletinizi alın ve hep birlikte 19 Mayısı kutlayalım açıklaması yapıldı.

BİLET NASIL ALINACAK?

www.tarihiyolculuk.com adresine girişi yapmanız, Uçuşa katıl demeniz, isim ve soy isim bilgisini girerek tamam butonuna ya da uçuşa katıl butonuna basmanız bilet oluşturmak için yeterli olacaktır.

Turkish Airlines açıklamasında "19 Mayıs’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı yere, Samsun’a uçuyoruz. Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak, tüm vatandaşlarımızı bu özel uçuşa davet ediyoruz. Siz de bu tarihi uçuşumuza katılarak hatıra biletinizi alın, dünyanın en yüksek katılımlı uçuşuna hep birlikte imza atalım!" dedi.