İç güvenlik konusunda başarılı operasyonlara imza atmaya devam eden ve İçişleri Bakanlığı bünyesine bağlı bulunmakta olan Jandarma Genel Komutanlığı açık pozisyonları için çok sayıda askeri personel alımı gerçekleştirmektedir. Jandarma Genel Komutanlığı askeri personel alımı ilanları kurum tarafından hazırlanarak ilan edilmesi için resmi internet sitesinin duyurular bölümüne iletilmektedir.

Jandarma Genel Komutanlığı sonunda merak ile beklenen terhis şartsız ve yaş şartı esnetilmiş uzman erbaş, uzman çavuş, askeri personel alımı ilanını yayımladı. Buna göre JÖH alımı başvuru tarihleri öğrenildi.

BAŞVURU TARİHİ DUYURULDU

Jandarma Genel Komutanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere Jandarma Özel Harekat (JÖH) askeri personeli alımı yapacak. Buna göre terhis şartsız alımlar ne zaman yapılacak derken müjdeli haber geldi ve JÖH alımı ilanı kamuoyuna duyuruldu. JÖH alımı ilanı bekleyen adaylar 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren başvurularını gerçekleştirebilecektir.

JÖH ve ASAYİŞ ALINACAK

Jandarma Genel Komutanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu Jandarma Özel Harekat Komandosu (JÖH) ve Jandarma Asayiş Emniyet alımı yapacak. İlgili ilanlara başvurabilmek için adayların en az lise mezunu olması gerekmekte olup başvuruların başlaması ile sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

DİĞER ASKERİ İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ