Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM bilindiği üzere dün kapalı oturum ile toplandı ve İdlib konusunda önemli açıklamalar yaptı. Buna göre görüşmelerin bugün de süreceği bilinmekteydi fakat görüşmeler sırasında büyük arbedeler çıktı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM adeta bir birine girdi. Ajanslara son dakika olarak düşen görüntülere bakıldığında çok büyük olayların yaşandığı görülürken kimlerin yaralı olduğu hakkında net bir bilgi yok.

CHP Açıklama Yaparken Tartışma Çıktı

Ajanslardan gelen son dakika bilgisine göre Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM'de görüşme yapıldığı sırada Cumhuriyet Halk Partisi açıklama yaparken Adalet ve Kalkınma Partisi sıralarından sesler yükselmeye başladı ve ardından AKP ile CHP arasında oldukça büyük tartışma çıktı. Sözlü tartışma şiddete dönüştü ve yüzlerce milletvekili salonda bir birine girdi. İki partiden de bir çok milletvekili herkesi sakinleştirmeye çalışırken başarılı olamadı.

Buna göre kadın milletvekillerinin çığlıklar atarak olay yerinden uzaklaşmaya çalıştığı görülürken bazı milletvekillerinin ise sıralara çıkarak yüksekten diğer milletvekillerinin üzerine atladığı görüldü. Olayların detaylı hususunda resmi bir açıklama olmamak ile birlikte milletvekilleri konuyu yargıya taşıyacağını söylüyor. Şimdilik olaylar yatıştırıldı ve meclis TV tekrar yayına girdi.

Editör: TE Bilisim