Geçtiğimiz seneden beri taşeronların kendilerini garantiye alabilmeleri ve işten ani şekilde çıkartılamamaları gibi yetkilerinin olması için kadro çalışmaları devam ediyor. Bir milyona yakın taşeron işçisi geçtiğimiz seneden beri kamuda kadro istiyor.

Buna göre geçtiğimiz sene taşeron işçilerin kadro alması beklenirken araya hain darbe girişiminin girmesi ile taşerona kadro görüşmeleri bir süre askıya alındı. Taşeron işçilere kadro verilmesine ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Peki taşerona kadro tarihi belli oldu mu?

TAŞERONA KADRO TARİHİ

Bir milyona yakın taşeron işçi kamuda kadro alabilmek için seslerini duyurmaya çalışıyor. Taşerona kadro tarihi beli oldu mu? Taşeron işçilere kadro verilmesine ilişkin görüşmeler devam ediyor ancak henüz taşerona kadro tarihi belli olmuş değil. Fakat bu sene kesin olarak taşerona kadronun verilmesi bekleniyor.

TAŞERON KADRO İSTİYOR

Taşeron işçiler kendilerini güvenceye almak istiyor ve bu yüzden geçtiğimiz seneden beri hükümetten taşerona kadro istiyor. Bu sene sonuna kadar kesin olarak bir milyona yakın taşeron işçiye kadronun verilmesi beklenmekte olup en kısa süre içerisinde taşerona kadro görüşmelerinin nasıl gittiği ve taşerona kadronun ne zaman verileceğine dair açıklama da beklenmektedir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim