Türkiye'nin farklı bölgelerinde istidam etmeye devam etmekte olan taşeron işçiler bilindiği üzere kamuya geçirilmek üzere müracaatlarını tamamladı. 11 Ocak 2018 tarihine kadar yapılan başvuruların ardından şimdi gözler taşerona kadro başvuru sonuçları, taşeron başvuru sonuçları'na çevrildi.

Buna göre farklı kamu kurumları taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıklamaya devam ediyor. Taşeron başvuru sonuçlarını İşin Olsa ekibi olarak bizlerde anlık olarak takip etmeye devam ediyoruz ve yeni kurumların taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıklaması ile sizlere gerekli bilgileri veriyoruz. Peki şu ana kadar hangi kurumlar taşeron başvuru sonuçlarını açıkladı.

TAŞERON SONUCU AÇIKLANAN KURUMLAR HANGİLERDİR?

Bir milyon 20 bin civarı taşeron işçi kamuya geçirilecek. Buna göre kurumlar taşeron sonuçlarını açıklamaya devame diyor. Peki taşeron sonucu açıklanan kurumlar hangileridir? Şu ana kadar Hakkari - Hakkari Belediyesi, Ankara - Batı Adliyesi, Nevşehir - Hacıbektaş Veli Üniversitesi, Gümüşhane - İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Gaziantep - Polis Meslek Eğitim Mekezi, Kocaeli - Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, İzmir - İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Konya- Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kars - Aile İl Müdürlüğü kamu kurumları taşeron kadro başvuru sonuçlarını açıkladı.

Yurt geneli farklı kamu kurumları resmi internet sitesi, bağlı olduğu kurumun sitesi ya da valilik siteleri aracılığı ile taşeron başvuru sonuçlarını açıklıyor. İşin Olsa ekibi olarak sonuçları anlık olarak takip ediyoruz. Yeni taşerona kadro başvuru sonucu açıklanan kurumlar oldukça sizleri bilgilendireceğiz.