Türkiye'nin dört bir yanında görev yapmakta olan bir milyon civarı taşeron işçi için çözüm üretildi. Buna göre işçiler başvurularını ilgili kamu kurumlarına gerçekleştirdi ve taşeron sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Şimdi adaylar sıranın KPSS mağdurlarına geldiğini düşünüyor.

Bir milyon işçi için hükümet çok önemli çalışmalar gerçekleştirdi ve sonuca ulaştı. Peki KPSS mağdurlarına da müjdeli haberler verilecek mi? KPSS mağduru adayların atamaları gerçekleştirilecek mi? KPSS mağdurlarının atamaları nasıl yapılacak, kadrolarda ki yığılmalar ortadan kaldırılacak mı?

KPSS MAĞDURLARI İÇİN ÇÖZÜM ARANIYOR!

Taşeron işçilerden sonra ülkemizde KPSS mağduru olan milyonlarca kişi içinde çözüm aranıyor. Buna göre lise, ön lisans ya da lisans bölümlerinden mezun olmuş çok sayıda kişi atanamadıklarından yakınmaktadır. Öyle ki kamu kurumlarının kadrolarındaki doluluk oranları da arttığı için memur atamaları oldukça azaldı.

Peki KPSS mağdurları için nasıl çalışmalar yapılıyor? İşin Olsa ekibi olarak umut ediyoruz ki KPSS mağdurlarının kamu kurumlarına atanabilmesi, bazı atamalarda aranan mezuniyet şartlarının esnetilmesi, gerekli şartlarda esnekliklerin yapılabilmesi ve özel sektör firmalarının vermiş olduğu maaş ya da personellerden aramış olduğu uçuk nitelikleri aramaması gibi çalışmaların yapılmasını temenni etmekteyiz.

Editör: TE Bilisim