Türkiye'nin dört bir bölgesinde faaliyetlerini sürdürmekte olan kurumlar da istihdam etmekte olan taşeron işçilere hükümetten müjde geldi ve taşerona kadro verileceği belirtilmişti. Buna göre taşerona kadro başvuruları geçtiğimiz haftalarda 11 Ocak 2018 itibari ile sona erdi. Buna göre milyonlarca aday şimdi taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.

Taşerona kadro başvuru sonuçları kurumlara göre yayımlanmaya devam ederken İşin Olsa ekibi olarak bizlerde ilgili haberleri dikkatle takip ediyoruz. Buna göre sizlerde ''Taşerona Kadro Başvuru Sonuçlarını Buradan Öğrenebilirsiniz'' linkini takip ederek şu ana kadar açıklanmış olan tüm kurumların listesini öğrenebilirsiniz.

TAŞERON BAŞVURUSU REDDEDİLEN ADAYLAR NE YAPACAK?

Taşerona kadro başvuruları devam ederken bazı adayların başvuruları kabul edilmeyecek peki bu adaylar ne yapacak? Öncelikle güvenlik soruşturmanız temiz çıkmamış olabilir, çalışma süreniz yeterli gelmemiş olabilir, pozisyonunuz ya da kurumunuz taşeron yasası kapsamında olmayabilir, sicilinizde sıkıntılar olabilir bu gibi durumlarınızı inceleyiniz. Eğer her hangi bir problemin olmadığını düşünüyorsanız ilgili kuruma giderek itiraz dilekçenizi 3 güne kadar verin.

Taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklanmasından sonra itiraz hakkınız 3 gündür. Yani 3 gün sonra itiraz için dilekçe dahi verseniz kabul edilmeyecektir. Bu yüzden sonuçların açıklanmasını anlık olarak hem sitemizden hemde kurumunuzdan takip etmeniz gerekmektedir. İtirazınız incelendikten sonra başvurunuz kabul edilebilir ancak uygun değilseniz başvurunuz onaylanmayacaktır.