Taşeron işçilerin beklediğim kadro haberleri geldi mi? 2016 yılında AK Parti hükümeti tarafından seçimlerde eski  Başbakan Ahmet Davutoğlu, önderliğinde sunulan Taşeron işçilere kadro ile ilgili gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye'de toplam 720 bin taşeron işçinin kadroya alınıp alınmayacağı  belirsizliğini halen sürdürmekte. taşeron işçilere kadro verilecek mi? Şimdi tüm gözler taşeron işçilerle beraber bakanlar kurulu toplantısına çevirmiş durumda. Yapılacak olan toplantıda beklenen müjdeli haber çıkacak mı?

16 Ocak Pazartesi Bakanlar Kurulu toplantısında kamuda bulunan 720 bin taşeron işçi için daha önceden açıklanan kadro düzenlemesi onaylanacak mı? Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bu hafta anayasa değişikliği ile birlikte devam eden görüşmeler 15 Ocak Pazar günü son buldu. Şimdi ise gözler 16 Ocak Pazartesi günü yapılacak olan bakanlar kurulu toplantısına çevrilmiş durumda. çalışma ve Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yapmış olduğu açıklamaların da özellikle merak edilen taşeron işçilerin kısa bir yakın zaman içinde kadroya geçebilecek leri belirtilmişti. bilindiği üzere bakan Müezzinoğlu, CNN TÜRK ekranlarında 10 Ocak 2017 tarihinde katılmış olduğu canlı yayında görüşülen anayasa değişikliği teklifinden sonra Taşeron işçilerinde açıklanan bu paketinin içerisine dahil edilebileceğini söylemişti.

16 Ocak Pazartesi günü Bakanlar Kurulu toplantısında çıkacak olan 720 bin taşeron işçi için karar merakla beklenmekte.
 
Editör: TE Bilisim