Hükümet, Maliye Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yaptığı çalışmalar ile taşeron işçilere kadro verilmesi için önemli bir çalışma başlatıldı ve sürecin olumlu gelişmesi ile birlikte 900 bin civarı işçiye devlet güvencesi verildiği Bakan Jülide Sarıeroğlu tarafından duyurulmuştu.

Buna göre taşeron işçilere kadro verilecek açıklamaları yapılırken, süreç devam ederken hükümet cephesinden yapılan açıklama da taşeron işçilere ikramiye ücretinin verileceği belirtilmişti. Yani kadro alan taşerona prim ödemesi, ikramiye ödemesinin yapılacağı müjdelenmişti. Peki taşeron işçilerine ikramiye ücretleri ne zaman yatırılacak?

İKRAMİYE PARASI NE ZAMAN ÖDENECEK?

2 Nisan 2018 tarihi itibari ile 900 bin civarı işçiye devlet güvencesi verildi. Pek çok işçi artık aracı firma ile muhatabını kesip sözleşmesini devlet ile kamu kurumları ile yaptığı için sevinçli olduğunu duyurmuştu. Kadronun verilmesinden sonra işçiler gözlerini ikramiye haberlerine çeviri.

Peki taşeron işçilerine ikramiye ücretleri ne zaman ödenecek, taşerona ikramiye prim parası ne zaman yatırılacak? Buna göre bu soruların yanıtına ilişkin net bir tarih bulunmuyor ancak seçim öncesi taşeron işçilere müjde verilebilir mi henüz bilinmiyor fakat seçim öncesi müjdenin verilebileceği beklenmektedir. Yine taşerona ikramiye ücretleri haberleri, gelişmeleri oldukça sizlere bilgi vereceğiz.